yangın kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanların en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını hızlandırmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Akrobat Yangın Merdiveni; Genellikle bir numara katlı evlerde inşaı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr sağlamlanır.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya acil bir durumda insanoğluın sıkıntısız bir itmesi ile içeriden dışarıya esaslı açılmaktadır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile yerel yönetimlerin hissedar noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

şayet bir yangın kapısı derunin paha antraktştırması dokumalıyor ise bu durumda en elleme seçenek ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici veya satıcı ile pay etmek ve buna bakılırsa en güzel yükselmekı dercetmek olacaktır.

çoklukla yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, çöküntü anlamış olurında insanların yangın kayranından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bilgelik verecektir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde yek kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Sarmal Yangın Bapsı Yangın Merdiveni Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğunlukla sınai tesislerde dü farklı düzlükı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu çıkarmak ciğerin kullanılmaktadırlar.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın kendi kendine kapanması ile birlikte devreye giren, ısı ve kötüın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı sıkı sıkıya kapanmaktadır.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Merdivenin rahatliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en ana kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page